חפש הלכה
שונה הלכות
היה שותף
רבני המכון
אודות המכון
חנות המכון
מדיה הלכה
חפש הלכה
/
רבני המכון
/
אודות
/
היה שותף
/
חנות המכון
/
מדיה הלכה
שאלה:
בלנדר שמכינים בו לעיתים מאכלים חריפים, כגון סחוג או מטבוחה גם לחלבי וגם לבשרי, את הירקות שמכניסים לבלנדר חותכים כל פעם בסכין של אותו סוג, האם זה בסדר?
תשובה:
ממש בעייתי. צריך להכשיר את הבלנדר. להבא יש לחתוך את הירקות החריפים עם סכין פרווה על קרש פרווה, וכך ניתן להשתמש גם לחלבי וגם לבשרי.
נכתב ע"י
רבני מכון הלכה
מקור:
שו"ע יו"ד סי' צ"ו
כשרות
בשר וחלב
379
משוב
הוספת מקור
תיקון טעות
הוספת דעה
כללי
שליחת שאלה לרב
שלח משוב
העתק קישור