חפש הלכה
שונה הלכות
היה שותף
רבני המכון
אודות המכון
חנות המכון
מדיה הלכה
חפש הלכה
/
רבני המכון
/
אודות
/
היה שותף
/
חנות המכון
/
מדיה הלכה
שאלה:
צליתי כבד אחרי שעברו עליו שלושה ימים מהשחיטה, האם אפשר לטחון אותו עם בצל מטוגן וביצה קרים?
תשובה:
אפשר. אך לא לחמם, ובוודאי לא לבשל או לטגן את המאכל המוכן.
נכתב ע"י
רבני מכון הלכה
מקור:
שו"ע יו"ד עג,א וס"ט י"ב
כשרות
דם
מליחה
849
משוב
הוספת מקור
תיקון טעות
הוספת דעה
כללי
שליחת שאלה לרב
שלח משוב
העתק קישור