חפש הלכה
שונה הלכות
היה שותף
רבני המכון
אודות המכון
חנות המכון
מדיה הלכה
חפש הלכה
/
רבני המכון
/
אודות
/
היה שותף
/
חנות המכון
/
מדיה הלכה
שאלה:
האם ניתן להקפיא כבד עוף טרי ולאחר מכן להפשיר ולצלות?
תשובה:
מותר, רק שאם עובר 72 שעות מהשחיטה לפני הצליה, יהיה אסור לבשלו אחרי הצליה.
נכתב ע"י
רבני מכון הלכה
מקור:
שו"ע יו"ד סי' ס"ט סי"ב, פתחי תשובה שם ס"ק כ"ו
כשרות
דם
1368
משוב
הוספת מקור
תיקון טעות
הוספת דעה
כללי
שליחת שאלה לרב
שלח משוב
העתק קישור